Qraia CRM

Qraia-logo

Zomer vakantie

Dit is altijd een mooie tijd om weer op te laden en nieuwe energie op te doen. Een tijd om te reflecteren wat er de laatste periode goed is gegaan, en wat er beter zou kunnen. Het is dan ook een tijd dat veel mensen de beslissing nemen om het roer om te gooien, om eindelijk die grote stap te nemen. Om het anders aan te gaan pakken, op welk vlak dan ook.

Wat je ook gaat doen, waar je ook energie van krijgt, wat je ook beslist om anders te doen, wij wensen je nu alavst heel veel succes!

Er zijn natuurlijk grote groepen freelancers die juist deze tijd keihard moeten werken zodat wij kunnen ontspannen. bijvoorbeeld op de terrassen. Of in de hotels aan het strand. Dat wordt erg gewaardeerd, hopelijk heeft deze groep een ander moment om tot rust te komen en even stil te staan bij wat ze bereikt hebben, of nog willen bereiken.

Het is een tijd van nieuwe ideeën op doen
Een tijd van knopen door hakken, over zaken waar je al te lang over loopt te tobben.
Beslissingen nemen waar je al een tijdje mee loopt.
Die grote stap nemen die je tot nu toe steeds voor je uit schoof.
Of gewoon na de vakantie weer met vernieuwde energie aan de slag gaan. Dit is je kans.

In je grote enthousiasme wil je misschien snel tot actie over gaan. Wij zeggen alleen, neem geen overhaaste beslissing, denk er even over na, maar duik dan gewoon in het diepe. Als dit is wat je echt graag wil gaan doen, laat je dan vooral niet tegen houden door mensen die zeggen dat het niet kan. Dat je geen freelancer moet worden. Dat je niet voor jezelf moet beginnen. Dat je vooral niet de zekerheid van die vaste baan achter je moet laten.

Wat kan er echt fout gaan? Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Is je beslissing echt on-omkeerbaar? Of kan je als het niet uitpakt later ook weer terug? Waarschijnlijk wel namelijk.

Denk er van te voren over na wat je nodig hebt om er een succes van te maken. Wat heb je nodig om te slagen, maar bedenk ook heel goed, wanneer ben je geslaagd? Want als je straks ineens een jaar verder bent, is dat wel zo prettig om even naar terug te kijken, en jezelf een spiegel voor tehouden.

Bedenk ook, je bent niet alleen. Je bent niet de eerste die dit heeft gedaan en er op zijn of haar manier een succes van heeft gemaakt. Jij bent uiteindelijk de gene die bepaald wat de definitie van success is, niet de buiten wereld.

Heb je vragen over het zelfstandig worden? Stel ze gerust, wie weet kunnen wij je verder helpen met onze ervaringen. Want wij zijn ook een keer met niets begonnen, net als jij!

Scroll to Top