Qraia CRM

Maak To Do’s en Taken lijsten

Alweer een nieuwe feature bij Qraia CRM; je kan nu ook heel eenvoudig To Do’s aan maken in het CRM. Taken maken, aan jouw klanten koppelen en To Do lijsten bijhouden wat je nog moet doen. Het kan nu ook en we zullen hier bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Eenvoudig CRM voor freelancers en zelfstandigen

 

Vanaf het begin waren wij opzoek naar een eenvoudige manier om freelancers en ZZP’ers te ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Contacten bijhouden, emails koppelen en gesprekssamenvattingen of andere notities maken waar daarin de eerste stappen om eenvoudig relaties op te bouwen.

Nu hebben we daaraan toegevoegd het maken van Taken en To Do’s om heel eenvoudig bij te houden wat je moet doen. Of het nu gaat om het schrijven van een rapport, een klant bellen of een factuur sturen, zorgen dat je niks vergeet en op tijd doet, maakt een groot verschil. Een boodschappenlijstje mag natuurlijk ook.

We hebben verschillende mogelijkheden ingebouwd om taken te sorteren, bv met lijsten, datum en prioriteit. Ook kan je To Do’s koppelen aan de contacten in het CRM, zo heb je bij dat contact niet alleen de geschiedenis van emails en gespreksverslagen (in de vorm van notities) maar ook wat je nog moet doen voor of met deze klant.

Hiermee is het Simpele CRM van Qraia weer een stukje vollediger geworden voor de freelancer, NGO of individueel die haar contacten goed wil bijhouden.

Maak een gratis account aan en probeer het nu uit en laat ons weten wat je er van vindt!

Meld je aan en maak binnen 30 seconden je eerste contact aan!

Zo makkelijk kan het zijn.

Scroll to Top