Qraia CRM

Qraia-logo

Een Simpel CRM Systeem

Een simpel CRM systeem. Maar dan ook een die echt heel simpel in het gebruik is. Makkelijk te gebruiken, zonder eerst een dag Youtube tutorials te hoeven kijken om te leren hoe het systeem werkt en wat er allemaal mogelijk is. Gewoon binnen 3o seconden je eerste contact aanmaken. Een eenvoudig CRM, maar wel een systeem dat krachtig genoeg is om dagelijks mee te werken. En waar je kan samen werken met collega’s.

 

Dat is waar Qraia CRM voor staat.

 

Wij staan aan het begin van de CRM reis. Een uitdagende reis om een heel eenvoudig CRM te maken waar ondernemers en goede doelen met plezier in werken. Het nieuwe CRM heeft als doel:

 

“Het helpen van kleine ondernemers, privé personen en kleine vrijwilligersorganisaties met het bijhouden van gegevens, contacten en notities.”

Geen aanval

Het zal geen aanval zijn op Salesforce, Microsoft Dynamics of een ander groot systeem met heel veel toeters en bellen. Dat zijn grote en complexe systemen die voor grote organisaties vereist zijn en misschien wel heel goed kunnen werken. Ook zal het geen super sales gedreven CRM worden, wat niet wil zeggen dat je er geen verkopen of targets in bij kan houden. Zelfs een eenvoudige sales-funnel sluiten we niet, maar dat zal niet de hoofd focus worden. 

 

De focus zal draaien om relaties. Het opbouwen van relaties met jouw contacten, het onderhouden van deze relaties en zorgen dat je ze goed kan bedienen. Relaties zijn namelijk super belangrijk voor kleine (en eigenlijk alle) organisaties om succesvol te zijn. 

Qraia CRM gaat dat doen door een makkelijk te gebruiken adres bestand voorzover personen als organisaties te maken. En daaraan gekoppeld notities en taken. Daarmee kan je makkelijk alle bijhouden van contacten, emails koppelen en andere relevante documenten bij de hand hebben. En natuurlijk samen werken met collega’s of partners.

Wij horen graag jouw input en suggesties!

Qraia Dasbhoard

Eenvoudig CRM voor ZZP’ers & freelancers

Qraia is een eenvoudig CRM voor ZZP’ers en freelancers. Je kan er zo mee aan de slag, zonder eerste uitgebreide YouTube instructie videos te hoeven kijken. Wij bouwen verder aan een simpel CRM waar je zo mee aan de slag kan en in een oogopslag ziet hoe jouw bedrijf er voor staat. 

Daarnaast moet het ook een betaalbaar CRM systeem worden. Zodat het toegankelijk is voor iedereen. Qraia CRM zal in de basis altijd gratis zijn, en dat ook altijd blijven. Maar wel met steeds meer extra betaalde functionaliteiten die jouw leven als ondernemer een stuk makkelijker maken.


Scroll to Top