Qraia CRM

CRM voor stichtingen

Voor stichtingen is het essentieel om goede contacten te onderhouden met alle stakeholders. Verschillende mensen houden contact met andere organisaties of individuen, wat resulteert in gespreksverslagen en acties. Stichtingen worden regelmatig beheerd door vrijwilligers of daar. Het bijhouden van de administratie is niet altijd de hoofdtaak, laat staan dat vrijwilligers dit leuk vinden. Dat is een extra reden is om het nog gemakkelijker te maken. Daar helpt Qraia mee.

Contactpersonen bijhouden

Met de Simpele CRM van Qraia kan je eenvoudig contacten bijhouden. Vul alle contactgegevens in zodat je ze altijd op een centrale plek kunt vinden. Zonder te hoeven zoeken waar bepaalde informatie is opgeslagen, maar gewoon snel gevonden in een duidelijk systeem.

Stichting ondersteunen

Een CRM systeem kan een stichting nog meer helpen door:

  • Personalisatie: het systeem kan informatie gebruiken om contacten te segmenteren en gerichte communicatie en donatiecampagnes te ontwikkelen voor specifieke groepen. Dit kan de effectiviteit van de campagnes verhogen en de relatie met de contacten versterken.
  • Analyse: het systeem kan informatie analyseren om inzicht te krijgen in trends, patronen en kansen. Dit kan de stichting helpen bij het nemen van beslissingen en het bepalen van prioriteiten.
  • Automatisering: veel CRM systemen bieden automatisering van taken zoals het versturen van e-mails, het volgen van communicatie en het verwerken van donaties. Dit kan de stichting helpen om tijd te besparen en fouten te verminderen.
  • Integratie: veel CRM systemen kunnen geïntegreerd worden met andere software zoals boekhoudsystemen en e-mailmarketingtools. Dit kan de stichting helpen om informatie efficiënt te delen en te gebruiken.
  • Toegang: veel CRM systemen bieden toegang via de cloud, dit betekent dat medewerkers van de stichting toegang hebben tot de informatie van waar ze zijn.

Een eenvoudig CRM systeem kan een stichting dus helpen om de relaties met haar contacten te versterken, informatie efficiënt te beheren en te gebruiken, en efficiënter te werken. Het is wel belangrijk dat de stichting een CRM systeem kiest dat aansluit bij haar specifieke behoeften en dat goed wordt geïmplementeerd en gebruikt.

Uw e-mailadres koppelen

Door het e-mailadres van de stichting te koppelen worden de e-mails van de contactpersonen in het CRM eenvoudig en automatisch gekoppeld. De e-mails en notities zijn eenvoudig en duidelijk samen. Dat is makkelijker.

E-mails sorteren en verwerken

Vanuit het Postvak IN kunt u eenvoudig kiezen wat u met de nieuwe inkomende e-mails doet. Met één druk op de knop kunt u een nieuw contact aanmaken. U kunt de e-mail verwijderen. Of u kunt het e-mailadres op de blocklist zetten, zodat Qraia CRM deze e-mails altijd negeert, wat erg handig is voor nieuwsbrieven.

Qraia gratis te gebruiken

Stichtingen hebben per definitie te maken dat ze geen winst mogen maken. En worden daarom vaak gebruikt voor doeleinden waarvoor beperkte middelen beschikbaar zijn. Het is fijn dat Qraia in principe vrij is en blijft.

Met Qraia CRM heeft u een centrale database voor alle contacten en afspraken met de buitenwereld voor uw stichting.

Subscribe to Our Newsletter


Recent Posts

Scroll to Top