Qraia CRM

CRM voor goede doelen

Het is voor Goede Doelen soms lastig om goede software te vinden. Het doel is namelijk zoveel mogelijk van de middelen te besteden aan het doel van de organisatie, en dit niet uit te geven aan randzaken. Daarom heeft Qraia CRM een eenvoudig CRM systeem gemaakt dat in de basis gratis is. Nu en in de toekomst. Daarom is dit een heel geschikt CRM voor goede doelen.

Zo kan je als Goed Doel zoveel mogelijk van de middelen investeren in wat belangrijk is, terwijl je toch de tools hebt om dit te ondersteunen en deze doelen te bereiken.

Contacten bijhouden

Met het Simpele CRM van Qraia kan je heel eenvoudig Contacten bijhouden. Het maakt niet uit of dit gaat om personen of bedrijven, Qraia kan dit makkelijk bijhouden.

Vul alle contact gegevens in zodat je die altijd op een centrale plek terug kan vinden. Zonder dat je moet zoeken waar bepaalde informatie is opgeslagen, maar gewoon snel te vinden in een overzichtelijk systeem.

Relaties opbouwen

Als organisatie met een Goed Doel zal je vaak langere tijd samenwerken met andere organisaties of personen. Daar moet je een goede relatie mee opbouwen. Na lange tijd samen werken en met wisselingen van bestuur en medewerkers is het soms lastig om bij te houden wat er vroeger is afgesproken. Qraia helpt door een lange termijn archief op te bouwen. Altijd makkelijk terug zoeken. En je blijft altijd eigenaar van de data. Wel zo veilig!

Koppel het email adres

Door het email adres van het Goede Doel te koppelen, worden de emails van de contactpersonen en organisaties in het CRM eenvoudig en automatisch gekoppeld. De emails en notities staan eenvoudig en overzichtelijk bij elkaar. Wel zo makkelijker.

Emails sorteren en verwerken

Vanuit de Inbox kan je eenvoudig kiezen wat je met de nieuwe inkomende emails doet. Je kan een nieuwe contact aanmaken met een druk op de knop. Je kan de email verwijderen. Of je kan het email adres op de Blocklist zetten, zodat Qraia CRM deze emails altijd zal negeren, dat is heel handig voor nieuwsbrieven.

Qraia gratis in gebruik

Stichtingen hebben per definitie dat ze geen winst mogen maken. En worden dan ook vaak gebruikt voor doelen waar beperkte middelen voor beschikbaar zijn. Wel zo prettig dat Qraia in de basis altijd gratis is en blijft. Je kan zo aan de slag gaan om je eerste contacten op te slaan en notities te maken.

Waar wacht je nog op? Start nu met het CRM voor goede doelen.

Subscribe to Our Newsletter


Recent Posts

Scroll to Top